Στηρίζει τη πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτ. Κρήτης ο Μ. Σκουλάκης για να χαρακτηριστεί η Γαύδος ως «πράσινο νησί»

Τη στήριξη του στη πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, προκειμένου να προωθηθεί η ενεργειακή αυτονομία της Ν. Γαύδου, μέσω της αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της προώθησης εφαρμογής και χρηματοδότησης όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων προκειμένου να χαρακτηριστεί η Γαύδος ως «Πράσινο Νησί», εξέφρασε χθες με γραπτή δήλωση του ο Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης.

Παράλληλα έκανε γνωστό πως για το θέμα κατέθεσε στη Βουλή, σχετική Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, ζητώντας του να εξετάσει τη πρόταση του ΤΕΕ. Τέλος, ο κ. Σκουλάκης χαρακτήρισε «θετική» την ανταπόκριση της Νομαρχίας Χανίων στη πρωτοβουλία του ΤΕΕ και κάλεσε και τους υπόλοιπους φορείς του Ν. Χανίων να την υποστηρίξουν ενεργά ώστε «να διαμορφωθεί ένα αρραγές μέτωπο που θα στηρίξει σε όλα τα επίπεδα, τεχνικό, κοινωνικό και πολιτικό τη παραπάνω πρόταση, ώστε η Γαύδος να αποτελέσει ένα πρότυπο παράδειγμα αειφόρου περιφερειακής ανάπτυξης».

Πηγή: agonaskritis.gr

Λέξεις Κλειδιά:  , ,

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>