ALUMIL SOLAR: Απαιτητικό έργο Φ/Β ισχύος 50ΚW στην σκεπή της εστίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Ξάνθη

 

ALUMIL SOLAR: Απαιτητικό έργο Φ/Β ισχύος 50ΚW στην σκεπή της εστίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Ξάνθη

Πηγή εικόνας: b2green.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα απαιτητικό έργο Φ/Β ισχύος 50ΚW στην σκεπή της εστίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Ξάνθη με βάσεις της ALUMIL SOLAR. Την κατασκευή του έργου ανέλαβε η τεχνική εταιρεία Δυναμική Έργων Α.Ε. για λογαριασμό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

H ALUMIL, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του κεραμιδιού και την χωροθέτηση του συγκεκριμένου έργου, πρότεινε την δοκιμασμένη λύση για κεραμοσκεπές της σειράς Helios H2200-AS250.

Με άνοιγμα στήριξης έως και 2 μέτρα, η σειρά H2200 ROOF προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί και στις 3 διαστάσεις, ενώ έχει και τη δυνατότητα εγκατάστασης σε διάφορους τύπους κεραμιδιού (π.χ. ρωμαϊκού, ολλανδικού τύπου).

Με το σύστημα Η2200 τα πάνελ τοποθετούνται είτε καθ’ ύψος είτε κατά πλάτος για μέγιστη κάλυψη της στέγης, με τις αποστάσεις των στηριγμάτων να προσαρμόζονται εύκολα στις διαστάσεις των πάνελ.

Η ALUMIL διαθέτει διεθνή εμπειρία άνω των 10 ετών στα Φ/Β. Με πολυπληθή και έμπειρη ομάδα υποστήριξης, οργανωμένο R&D και κορυφαία παραγωγική δυναμικότητα, μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε απαιτητικό μεγάλο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό με επιτυχία και με την εγγύηση της ALUMIL.

Πηγή: b2green.gr

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>