Εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του πρόεδρου του τμήματος κ. Πάρη Μελίδη. Εν συνεχεία, ο Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος κ. Σταμάτης Ζώρας έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος σπουδών, των εργαστηρίων και του διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού του τμήματος.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του τμήματος κ. Πάρης Μελίδης έκανε μια σύντομη παρουσίαση της γραμματείας και των διοικητικών υπηρεσιών του τμήματος, καθώς και όλων των ιστοσελίδων του πανεπιστημίου που σχετίζονται με τα ακαδημαϊκά θέματα που αφορούν τους φοιτητές. Συνεχίζοντας, οι υπεύθυνοι του παραρτήματος της Ξάνθης της Δομής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του ΔΠΘ παρουσίασαν στους φοιτητές τον σκοπό λειτουργίας και τις δραστηριότητες της Δομής.

Ομοίως, ο κ. Θεράπων Φάκας, εξωτερικός συνεργάτης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ έκανε μια σύντομη παρουσίαση της Δομής (σκοπός λειτουργίας κτλ.). Τέλος, ο κ. Κων/νος Βραγγάλας πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας-Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΑΣΔΜΗΠ) παρουσίασε στους φοιτητές το ιστορικό και τις δραστηριότητες του συλλόγου, τις επαγγελματικές δυνατότητες του Μηχανικού Περιβάλλοντος και τα επαγγελματικά δικαιώματα τα οποία κατακτήθηκαν μέσω του συλλόγου με πολλές δυσκολίες και προσωπικό κόπο πολλών αποφοίτων του τμήματος.

aeiforianews

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>