3η συνάντηση Μηχανικών Περιβάλλοντος Β. Ελλάδος – Συνέλευση ΠΑΣΔΜΗΠ στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο κτίριο του ΤΕΕ-Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η 3η συνάντηση των Μηχανικών Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδος και συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΑΣΔΜΗΠ). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΠΑΣΔΜΗΠ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος του ΠΑΔΣΜΗΠ κ. Αντώνης Σαμιωτάκης, μέλη ΔΕΠ από τα τμήματα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Ξάνθης και της Κοζάνης, μέλη του ΠΑΔΣΜΗΠ και Μηχανικοί Περιβάλλοντος από τη Βόρεια Ελλάδα.

DSCN2962

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα του κλάδου και έγινε μια γνωριμία των μελών μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν το προτεινόμενο σχέδιο έκδοσης ΠΔ για το γνωστικό αντικείμενο και την πρόσβαση σε επαγγελματικές δραστηριότητες όλων των διπλωματούχων μηχανικών, τα μέχρι τώρα κεκτημένα που αφορούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Περιβάλλοντος, οι δραστηριότητες του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, η επαφή του συλλόγου με τα τμήματα Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη, την Κοζάνη και τα Χανιά και άλλα θέματα.

DSCN2965

aeiforianews

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>