Ημερίδα εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία

Στις 14 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Εστία”, στον Πύργο Σαντορίνης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ημερίδα της Rossato για Ξενοδόχους, με θέμα τις νέες τεχνολογίες στην Εξοικονόμηση ενέργειας ή αλλιώς ..make your hotel greener!

Πρόκειται για μια Ημερίδα, που σκοπό θα έχει, όχι μόνο να παρουσιάσει προϊόντα και λύσεις της Rossato, αλλά κυρίως να ακούσει τους συμμετέχοντες! Διότι, όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, τα τελευταία χρόνια, έχουν προβεί σε κάποιου είδους ενεργειακές παρεμβάσεις στα ξενοδοχεία τους και πλέον, έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε θέματα, όπως:

• Χρόνος απόσβεσης των παρεμβάσεων που έκαναν
• Πραγματικό οικονομικό όφελος
• Εγγυήσεις και πιστοποιήσεις των προϊόντων
• Κόστος συντήρησης και βλάβες
• Τι ρόλο έπαιξαν οι νέες Τεχνολογίες

Εκτός αυτών, θα παρουσιαστούν τα συστήματα της Rossato, που τα χαρακτηρίζει η τεχνολογία αιχμής και η αξιοπιστία. Θα επισκεφτούμε και 2 εγκαταστάσεις, πλησίον του χώρου εκδήλωσης, στις οποίες υπάρχουν κάποιες καινοτομίες, που πρώτη φορά εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Μέσω της συμπλήρωσης ειδικής φόρμας, που θα συμπληρώσουν οι παρευρισκόμενοι, θα γίνει καταγραφή των στοιχείων που θα μας δοθούν, σχετικά με την ΕΞΕ στα ξενοδοχεία. Τα στοιχεία αυτά θα παρουσιαστούν στο διαδίκτυο, αφού αναλυθούν από Φοιτητές Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πατρών.

Στο τέλος της συζήτησης, θα είμαστε ικανοποιημένοι αν έχουμε λύσει όλες τις απορίες τους και έχει γίνει κατανοητός, ο τρόπος που η Rossato σχεδιάζει τα δικά της συστήματα, ώστε να εξοικονομούν ενέργεια πραγματικά, με γνώμονα πάντα, το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ένα σημαντικό κομμάτι στο marketing των Τουριστικών επιχειρήσεων, είναι τα social media και η διαχείρισή τους. Δε θα μπορούσε να λείπει από την Ημερίδα μας, ένα τόσο σημαντικό θέμα για τα ξενοδοχεία. Θα είναι η μικρή μας παρένθεση από τον Ενεργειακό κομμάτι, το οποίο όμως θα βρείτε εξ’ ίσου ενδιαφέρον.

Επιλέξαμε λοιπόν, να ζητήσουμε από την living postcards να μας παρουσιάσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, στο Ξενοδοχειακό promotion και marketing.

Πρόκειται για μια εταιρία, που θα γοητεύσει κάθε παρευρισκόμενο, με το τρόπο που χρησιμοποιεί την Τεχνολογία και τα social media. Και είμαστε τυχεροί, που θα τους έχουμε κοντά μας!

Για το τέλος, οργανώνουμε διάφορες όμορφες εκπλήξεις όπως:

• πολλά δώρα, όπως προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς,
• μεγάλες προσφορές από χορηγούς της εκδήλωσης,
• τοπικά νόστιμα εδέσματα και φυσικά…. κρασιά για να τσουγκρίσουμε…

..ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, σε κάποιο άλλο νησί μας!

Πηγή: b2green.gr

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>