Από την Τετάρτη η διανομή των κομποστοποιητών στο Δήμο Ηρακλείου

Ξεκινά την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 η διανομή 701 αριθμημένων, οικιακών κομποστοποιητών σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, οι κομποστοποιητές θα διανεμηθούν σε πρώτη φάση σε όσους κατέθεσαν την σχετική αίτηση μέχρι και την Κυριακή 26/3/2017. Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν σταθερή συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου , η οποία θα καταγράφει τα στοιχεία και τα αποτελέσματα, θα διευκολύνει τους πολίτες και θα απαντά σε πιθανές απορίες τους, καθώς επίσης και θα ελέγχει τον σωστό τρόπο χρήσης των κομποστοποιητών.

Βασικός στόχος της δημοτικής αρχής με αυτή την ενέργεια είναι να επιτύχει την ουσιαστική μείωση των παραγόμενων οργανικών απορριμμάτων στις συγκεκριμένες περιοχές, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί μέσα από τα στοιχεία αποκομιδής των πράσινων κάδων, με σημαντικά περιβαλλοντικά αλλά και οικονομικά οφέλη.

Παρακαλούμε, όσους κατέθεσαν αίτηση μέχρι και την Κυριακή 27/3/2017 όπως μεταβούν από την Τετάρτη 29/3/2017 έως και την Τετάρτη 05/04/2017 και ώρες 08:30π.μ. -13:30 στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου (Μαύρος Σπήλιος – δίπλα από την Νέα Λαχαναγορά) με την ταυτότητά τους, για την παραλαβή του κομποστοποιητή.

Όσοι δεν καταχώρησαν προσωπικά τους στοιχεία στην αίτηση, όπως τηλεφωνικό αριθμό ή email επικοινωνίας, να καλέσουν στο 2813 409409 ή 2813 409102 ώστε να καταχωρηθούν τα στοιχεία τους.

Σημειώνουμε ότι όσοι δημότες δεν πρόλαβαν να καταθέσουν αίτηση, θα εξυπηρετηθούν με την άφιξη της επόμενης παρτίδας κομποστοποιητών.

Πηγή: kriti24.gr

Απάντησε

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>